top of page

Vår historie

Om oss

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
Nordstrand Kulturskole startet opp i 2004, og i løpet av disse årene har mange barn og ungdom vært innom kulturskolen og hatt stor glede av våre tilbud!
Kulturskolen er en viktig kulturinstitusjon i bydel Nordstrand og nærliggende bydeler i Oslo.

Hos oss kan også voksne lære å spille og synge, og det er aldri for sent å ta opp igjen tidligere spilleferdigheter eller lære noe nytt.

Noen av våre musikkelever har gått her siden oppstart, og kulturskolen har rekruttert flere elever opp gjennom årene til videregående utdannelse innenfor musikk og teater. Noen av våre musikklærere kommer fra andre land og har mange års utdannelse innenfor sitt fag. Dette bidrar til et flerkulturelt og spennende faglig miljø. Alle våre lærere snakker og skriver godt norsk. Vi ønsker å være den beste kulturskolen i Oslo!

 
Vår historie
Ansatte

Dette er oss

Skjermbilde 2019-09-28 kl. 16.39.51.png

Laila Angell Myrseth

Leder

Komponist og sanger, med mange års erfaring fra undervisning i sang og klaver.

Musikkfaglig utdannelse, 2 -årig billedkunstutdanning ved Nydalen kunstskole.

CD utgivelsen Changes, Laila Angell, høst 2011 fikk god omtale i Dagen Næringsliv og Jazznytt.

I 2018 ga hun ut EP èn Where the fishes Dance.


  • Facebook
  • Spotify

Piano

test.jpg

Joachim Engeli

Pianolærer

Joachim Engeli fullfører sin mastergrad i utøvende klaver ved Norges Musikkhøgskole våren 2024 med et årstudium i ensembledelse fra 2021. Han har vunnet førstepriser ved flere nasjonale musikkkonkurranser og har erfaring både som solist, kammermusiker og akkompagnatør. 

Selv om klassisk er den store lidenskapen har han også noe erfaring fra pop. Joachim er glad i å undervise og inspirere til både flott klaverspill og musikk.

foto Martin Kvalø.jpg

Martin Kvalø

Piano og komposisjon

Martin har en bachelorgrad i komposisjon fra Norges Musikkhøgskole og har etter fullførte studier arbeidet som profesjonell komponist i to år.
Som pianist har Martin gått på Unge Talenter ved Barratt Due Musikkinstitutt under Marina Pliassova og Mark Nippierd hvor han i hovedsak spilte klassisk repertoar. Ellers har Martin vært utøvende musiker på mange av sine egne verker på både piano og synthesizer, spilt i mange band og sammensetninger som trommeslager og sunget i diverse kor. 

 

Som pianolærer er Martin forutenom det å lære bort klaverteknikk, notelesning og besifring svært opptatt av å bygge elevens generelle musikalske forståelse gjennom å strø inn improvisasjon, lytting og musikkteori der det passer. Målet med dette er å gi eleven en større frihet i musiseringen, og oppfordre til et kreativt forhold til instrumentet.

 

Som komponist arbeider både med akustisk partiturmusikk og elektroakustisk musikk og verkene hans er blitt spilt på blant annet Norsjø Kammermusikkfestival, Helgeland Festspillene og Vegadagan. Martin har i tillegg gode kunnskaper i programmeringsspråkene Supercollider og Python, samt DAW-programmer som Reaper & Logic for musikkproduksjon, og bruker dette ofte i sitt virke som komponist.

Linh Tuyet Nguyen.jpg

Linh Tuyet Nguyen

Pianolærer

«Min motivasjon som pianolærer er å dele min musikkunnskap med elever, å lære elever å uttrykke sine følelser og kommunisere gjennom musikk.»

Linh har sin høyere musikkutdanning fra Den statlige Gnesinske musikkhøyskole i Moskva i Russland og i Hochiminh musikkonsevatoriet i Vietnam. Hennes musikkutdanning på høyere nivå er godkjent av NOKUT som 7-års høyere utdanning, og gir henne kompetanse som klaverpedagog, musikkskolelærer og akkompagnatør.

Linh har arbeidet som pianolærer ved Musikkonservatoriet i Ho Chi Minh med klassisk musikk i fokus, og som pianolærer i Norge over lengre tid. Hun underviser også i besifringsspill, og har lang erfaring som klaverpedagog.

 

Linh behersker godt muntlig og skriftlig norsk.

anonym.jpg

Olga Yun Han Hung

Pianolærer

Olga Yun Han Hung, og er født og oppvokst Taiwan. Hun flyttet til Norge i 2017, og har siden den gang studert og frilanset i Oslo. Hun studerte til mastergrad ved Norges musikkhøgskole i klassisk piano fra 2018-2021, og har hatt Håvard Gimse, Einer Smebye og Liv Glaser som lærere. Etter studiet jobbet hun på konservatoriet i Falun, Sverige fra 2021-2022.

Skjermbilde 2023-12-10 kl. 19.49.18.png

Aida Ramazanova
 

Pianolærer

Jeg er en klassisk pianist, begynte å spille piano da jeg var 7 år gammel. Jeg fikk min bachelorgrad fra Baku Musikk Akademiet. I 2019 var jeg utvekslingsstudent ved Universitet i Bergen og ble uteksaminert med min mastergrad fra dette universitet i 2021. Jeg fortsatte studiene ved universitet i Stavanger og ble uteksmainert i 2022 med postgraduate diploma. 

Jeg er prisvinner av ulike internasjsonale konkurranser og festivaler. Jeg spiller regelmessig konseerteer, solo eller som en del av et ensemble.

Fikk en sjanse til å ta timer med Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse og Christian Ihle Hadland,

Jobber for tiden som pianolærer. Har lang eerfaring med underevisning. Jeg underviser i forrskjellig sjangre av pianospilling. Jeg fokussererer på teori, repertoar, bruker ulike undervisningsteknikker for å gjøre musikk morsom og underholdende. Jeg underviser på norsk, engelsk, russisk og tyrkisk.

Gitar

Blåsere

Sang

anonym.jpg

Mari Rikke Danielsen

Sanglærer

Mari Rikke har studert klassisk utøvende sang ved Universitetet i Agder, og tatt en PPU i musikkundervisning ved Norges musikkhøgskole. Hun har i tillegg et årsstudium i drama fra UiA. I tillegg har hun vært med og sette opp mange forestillinger og konserter, blant annet Vårfestspillene i Kristiansand, og Eco-epilogue med Flux Manøver. Mari Rikke jobber også som utøvende, og har vært musikklærer på barneskole, og sang- og musikklærer på flere kulturskoler. 

dimitris-spouras.jpg

Dimitris Spouras

Dirigent, klarinett, blokkfløyte og saksofon

Dimitris Spouras, født i Thessaloniki i Hellas, er en dirigent og klarinettist. Spouras har vunnet «The National Greek Conducting Competition» og dirigert mange orkestre og korps som bl. annet «The State Orchestra of Athens,» «The Russe Philharmonic Orchestra of Bulgaria,» «The Kamerorkest van het Noorden,» «Kongelige Norske Marines Musikkorps» og «Forsvarets Stabsmusikkorps.»

 

I 2015 stiftet han «Antwerpen Camerata» som han i dag er dirigent og artistisk leder for. Han har spilt klarinett sammen med London Symfoniorkester ved en rekke anledninger, med mange anerkjente dirigenter som Daniel Harding, Valery Gergiev, Gianandrea Noseda og Sir. Simon Rattle. I 2017 avsluttet han Masteren sin på «Guildhall School of Music & Drama» i London med graden «Distinction.» på Programmet «Orchestral Artistry Course», (et samarbeidsprosjekt med London Symfoniorkester,) Siden har han studert Orkester Dirigering på Norges Musikkhøyskole med Ole Kristian Ruud og Sigmund Torp.

Dimitris Spouras har bred erfaring som lærer både for unge og voksne i inn og utland.

anders-gunnar-finstad.jpg

Anders Gunnar Finstad

Cello

Anders har studert cello med Eileen Croxford (FRCM), og mottok i februar 2018 et Fellowship i utøvende cello ved Trinity College London (FTCL).

 

Anders holder fra før ATCL og LTCL diplomer ved Trinity/Guildhall. I tillegg til celloundervisning, arbeider Anders aktivt med piano-cello repertoaret i tillegg til å spille med, og i diverse orkestre.

Strykere

Musikkteater

unnamed.jpg

Marte Karlsen

Musikkteater lærer

Marte Karlsen har en bachelorgrad i musikkteater fra Institutt for Scenekunst ved Høyskolen Kristiania (tidl. Musikkteaterhøyskolen). Hun har tidligere undervist i teater og musikal for Sandefjord Teaterforening. Marte har lang erfaring innen scenekunst, sang, dans og musikal, og jobber blant annet som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand.

 

Kunstlærer

Skjermbilde 2023-12-10 kl. 19.40.15.png

Eva Christine Laska

Kunstlærer

Mitt navn er Eva Christin Laska. Jeg er utøvende billedkunstner og illustratør og min utdannelse har jeg fra kunst- og håndtverkskolen i Budapest (Bachelor, 1988-1992). Jeg har jobbet mye med illustrasjon, grafisk design og også i barnehager og skoler.


Til daglig jobber jeg på KEM og stiller ut ved siden av.


Fra 2010 - 2023 har jeg hatt tegne- og maleskole for barn. Den het ”Lille Tordivel”. Jeg hadde et fantastisk lokale på St Hans haugen, der jeg også drev et galleri.


En dag i uken hadde jeg barn fra 6-8 år. Den andre dagen hadde jeg 9-15 år. Jeg ga det fra meg til Guttestreker i 2017, og deretter hjemme hos meg selv. Jeg har også hatt kurs for voksne.
 

Det skal bli gøy å ha kurs igjen, og jeg har oppgaver i fleng!

bottom of page