top of page
saksofon

Blåsere

Klarinett 

Klarinett er en av de vanligste instrumentene i treblåsfamilien. Det er et allsidig instrument som brukes til solospill, kammermusikk, storband, korps og orkester. Repertoaret er stort og variert og strekker seg fra barokk, filmmusikk og til nyere verk. Elevene kan begynne med klarinett fra de er 5 år gamle. I timene vil elevene få undervisning på instrumentet sitt, lære noter og utvikle deres musikalitet. Klarinett vil utvikle barnets lungekapasitet, og utvikle deres evne til konsentrasjon og kreativitet.

Saksofon

Saksofon er et treblåsinstrument og brukes ofte innen populærmusikk, storband, blues, korps og jazz. Elevene kan begynne med saksofon fra de er 7-8 år gamle. I timene vil elevene få undervisning på instrumentet sitt, lære noter og utvikle deres musikalitet. Saksofon vil utvikle barnets lungekapasitet, og utvikle deres evne til konsentrasjon og kreativitet.

Blokkfløyte

Blokkfløyta er et treblåsinstrument og er kjent siden middelalderen. Den moderne blokkfløyte er utformet etter forbilde av barokkinstrumentet, og er blitt et meget anvendt instrument i musikkundervisning. Siden blokkfløyta er et relativt enkelt instrument å starte med, kan elevene begynne undervisning fra 3års alderen. I timene vil elevene få undervisning på instrumentet sitt, lære noter og utvikle deres musikalitet. Blokkfløyten vil utvikle barnets lungekapasitet, og utvikle deres evne til konsentrasjon og kreativitet.

Praktisk informasjon

Kurset tilbys følgende steder:
Kastellet skole

Kulturskolen tar opp nye elever hele året. 
bottom of page