Velkommen til siden våre lærere!
Kulturskolens lærere har mange års erfaring med undervisning av barn og unge. Alle har høyskoleutdanning med pedagogisk tilleggsutdanning / erfaring, og de fleste av våre lærere er profesjonelle utøvere innenfor sitt felt.

Pianolærere

Risa Ambo

Risa Ambo

Pianolærer

Risa har en mastergrad i klassisk piano fra Griegakademiet i Bergen og fra Norges Musikkhøgskole.
I 2010 tok hun turen fra Tokyo, hennes hjemby, til Bergen. Siden flyttet hun til Norge og har bodd her siden. Risa har hatt flere undervisningsjobber.

Dejan Milivojevic

Dejan Milivojevic

Pianolærer

Dejan kommer fra Serbia og er utdannet dirigent og musikkpedagog (hovedinstrument piano) ved Musikkakademiet i Beograd, Serbia. Han har jobbet i over 10 år som piano- og musikklærer ved flere musikkskoler og som høgskolelektor i musikk ved Fakultetet for lærereutdanning på Universitet i Beograd. Han liker å jobbe både med barn og voksne og i både rytmisk og klassisk piano. Dejan jobber også som kordirigent og utøvende pianist. Kort sagt er hele Dejans yrkesliv viet til musikk. Dejan snakker flytende norsk, engelsk og serbokroatisk.

Sverre Thorstensen

Sverre Thorstensen

stilling

Sverre er en allsidig pianist og musiker. Sverre har spilt med mange kjente og ukjente norske artister, og han gir ut musikk under navnet KongSverre. Han spiller både piano, gitar, bass og trommer, men aller helst liker han seg med piano eller gitar. Han har mye erfaring med undervisning av ungdom, i Osloskolen og kulturskolen.

Martin Bråten

Martin Bråten

Pianolærer

Martin Bråten har studert klassisk piano i Kristiansand, Helsinki og på NMH i Oslo, og har nettopp studert PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) ved NMH. Som pianist er Martin aller mest interessert i klassisk musikk, men han er relativt allsidig i sin utøvende virksomhet. Bredden i hans opptredener de siste par årene spenner fra rockekonsert med damekoret «The Sparkling Sisters», via spilling på eksamensforestillinger på Teaterhøgskolen, til konsert for Musikkens venner Sarpsborg med pianotrioen Trio ANIMA. I tillegg til diverse vikariering i kulturskoler i løpet av studiene, har Martin erfaring med undervisning fra å ha jobbet som pianolærer på musikkpedagogikkstudiet ved UiA (2012-13) og fra å ha hatt faste private elever de siste par årene. Martin er en engasjert lærer, som er opptatt av å gi elevene kunnskapen og ferdighetene som skal til for å kunne oppnå stadig større glede og mestring gjennom øving og musisering.

Sivert Blindheim

Sivert Blindheim

Pianolærer

Sivert har en master i utøvende klassisk klaver, men behersker også godt besifringsspill. Det siste skoleåret tok han et årsstudie i PPU fra NMH ( Norges Musikkhøgskole) som blir fullført våren 2020. Den faglige og mellommenneskelige kompetansen er viktig for lærer som skal undervise i kulturskolen. Sivert har faglig tyngde både som utøver, høyere musikkutdanning og har erfaring fra undervisning. I tillegg til dette er Sivert en habil sanger, noe som kan være fint for elever som liker å synge og som ønsker kombinere sang med piano. Siverts kompetanse vil kunne inspirere elevene til musisering på sitt trivselsnivå, og som leder er jeg trygg på at Sivert vil kunne videreføre på en god måte kunnskap elevene har ervervet seg fra tidligere timer. Hør lærer spille!

Gitarlærere:

Asbjørn Mevassvik

Asbjørn Mevassvik

Gitarlærer

Han har tidligere studert kunsthistorie ved NTNU i Trondheim og musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo (master). Våren 2008 ble han uteksaminert fra kandidatstudiet i utøving ( klassisk gitar) ved Norges Musikkhøgskole under veiledning av professor Sven Lundestad. Etter endt studium har Asbjørn blitt en etterspurt pedagog i Oslo-området, samtidig som han jobber mye med bl.a. kammermusikkprosjekter og arrangering.

Terje Kristoffersen Børstad

Terje Kristoffersen Børstad

Gitarlærer

Terje Kristoffersen Børstader fra Oslo, men har studert og arbeidet i Danmark fra 2001 - 2011. Han er utdannet klassisk gitarist og musikkpedagog, med mastergrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Har bl.a. undervist 4 år i Viborg Musikkskole, og 2 år på aftenskole i Århus. Terje underviser både rock, pop, viser og klassisk. I tillegg til å undervise, spiller han klassisk gitar på kirkekonserter og ved spesielle anledninger.

Karl Haugland Bjorå

Karl Haugland Bjorå

Gitarlærer

Gitarist og musikerutdannet fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim. I tillegg til å undervise jobber han som utøvende musiker på fulltid, og er delaktig i band som Spellemannsnominerte Megalodon Collective, Karl Bjorå’s Aperture, OWL og Yes Deer.

Hallvard Gaardløs

Hallvard Gaardløs

Gitarlærer

Hallvard Gaardløs er en musiker fra Østre Toten. Han har studert på Jazzlinja ved NTNU i Trondheim og det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og spiller aktivt i band som Spidergawd, Orango og Woodland.

August Stubø

August Stubø

Gitarlærer

August Stubø fra Nøtterøy er utdannet i rytmisk musikk og pedagogikk ved konservatoriet i Kristiansand og jazzlinja i Odense. I tillegg til å jobbe som musikkpedagog jobber han ellers som frilans musiker og låtskriver, og spiller/jobber med en rekke ulike artister og band. Han har også vært medvirkende på flere utgivelser de siste årene.

Sanglærere:

Kristin Fredbo Gramstad

Kristin Fredbo Gramstad

Sanglærer

Sangpedagog fra Norges Musikkhøgskole. Har sunget og spilt teater fra ung alder. Har hatt konserter i innland og utland med bl.a. Oslo Gospel Choir, Rikskonsertene, div. norske og internasjonale artister, kor, band og orkester. Kristin er dirigent for mange kor i Olso, deriblant koret «Korealle», som er et samarbeid med Nordstrand Kulturskole og Kirkens Bymisjon.

Benedikte Sofie Ribe

Benedikte Sofie Ribe

Sanglærer

Sopranen Benedikte Sofie Ribe fullførte våren 2016 sin mastergrad i klassisk utøvende sang. Hun har sin utdannelse fra musikk konservatoriet i Agder, og verdensberømte Franz Liszt Academy of Music i Budapest. Benedikte har blitt tildelt flere priser; Søgne kommunes kulturpris, Amalienborg prisen; å ha gjort noe i Kirsten Flagstads ånd, Kristiansand kommunes kulturstipend for unge kunstnere under utdanning og Leif Hübert legatet for unge som tar en «annerledes» utdanning. I 2014 vant Benedikte Kristiansand symfoniorkesterets solistpris under konkurransen «Ung klassisk» Hun holdt konsert med KSO på konsertscenen i Kilden konserthus og Arendal konserthus. Benedikte har sunget i koret på operaene Hans og Grete, Tryllefløyten og Carmen, i Kilden Konserthus og Flaggermusen på Oscarsborg operaen. Her deltar hun også som korist i oppsetningen Madame Butterfly sommeren 2016. Benedikte har deltatt på Den Norske Opera og Ballet´s operaworkshop, LidalNorth, hvor hun sang i koret i operaen «Askepott» av Massenet. Hun har ogsåsunget med Agder symfoniorkester og Oslo symfoniorkester. I mai 2016 holdt Benedikte konsert på den nye Sjømannskirken på Mallorca, Spania. Idag studerer Benedikte hos operasangeren Toril Carlsen.

Ellen Sofie Breistein

Ellen Sofie Breistein

Sanglærer

Har sin musikkpedagogutdannelse fra Høgskolen i Staffeldtsgate og Universitetet i Agder. Har tidligere erfaring innenfor klassisk sang, men har de siste fire årene utdannet seg innenfor rytmisk sang. Har erfaring med musikkundervisning i grunnskolen, oppsetninger av musikkteater, generasjonssang og som dirigent for ungdoms- og barnekor. Arbeider for tiden med egne musikalske prosjekter.

Blåsere:

Tora Røstvik

Tora Røstvik

Fløyte og blokkfløyte

Tora Røstvik begynte å spille fløyte som 6-åring, og ble raskt etter dette tatt opp på Barrat Due «Unge Talenter.»

Hun har en bachelor i faglærerutdanning i musikk fra Universitet i Agder og i 2017 avsluttet hun Masteren sin på «Guildhall School of Music & Drama» i London, med graden «Distinction» på Programmet «Orchestral Artistry Course», (et samarbeidsprosjekt med London Symfoniorkester,) hvor hun jobbet tett sammen med Ian Clarke og Gareth Davies (Solofløytist i London Symfoniorkester.) Gjennom årene har Tora Røstvik vunnet en rekke priser i musikk-konkurranser, bl. annet solistprisen i «Ung Klassisk», 1. pris i «Sørlandske Sommernetter» og 1. pris i «Ungdommenes Musikkmesterskap.» Hun har i tillegg vært solist med Kristiansand Symfoniorkester, CoOperate Orchestra, Det norske Fløyteensemble og Antwerpen Camerata. Samt spilt sammen med London Symfoniorkester en rekke ganger, med kjente dirigenter som Valery Gergiev, Sir Antonio Pappano, Daniel Harding og Sir. Simon Rattle.

Tora Røstvik har bred erfaring som lærer både for unge og voksne i inn og utland.

Dimitris Spouras

Dimitris Spouras

Dirigering, klarinett, blokkfløyte, saksofon

Dimitris Spouras, født i Thessaloniki i Hellas, er en dirigent og klarinettist. Spouras har vunnet «The National Greek Conducting Competition» og dirigert mange orkestre og korps som bl. annet «The State Orchestra of Athens,» «The Russe Philharmonic Orchestra of Bulgaria,» «The Kamerorkest van het Noorden,» «Kongelige Norske Marines Musikkorps» og «Forsvarets Stabsmusikkorps.» I 2015 stiftet han «Antwerpen Camerata» som han i dag er dirigent og artistisk leder for. Han har spilt klarinett sammen med London Symfoniorkester ved en rekke anledninger, med mange anerkjente dirigenter som Daniel Harding, Valery Gergiev, Gianandrea Noseda og Sir. Simon Rattle. I 2017 avsluttet han Masteren sin på «Guildhall School of Music & Drama» i London med graden «Distinction.» på Programmet «Orchestral Artistry Course», (et samarbeidsprosjekt med London Symfoniorkester,) Siden har han studert Orkester Dirigering på Norges Musikkhøyskole med Ole Kristian Ruud og Sigmund Torp.

Dimitris Spouras har bred erfaring som lærer både for unge og voksne i inn og utland.

Strykere:

Gina Bordini

Gina Bordini

Fiolinlærer

Gina Bordini er frilans fiolinist og pedagog fra Wisconsin i USA. Hun har studert fiolin og pedagogikk ved Northwestern University i Chicago og Norges Musikkhøgskole i Oslo. Nå underviser hun internasjonale elever og frilanser i de forskjellige orkestrene i landet slik som Arktisk Filharmoni og Bergen Filharmoniske Orkester i tillegg til studioinnspillinger og TV-produksjoner.
Gina liker å spille tennis på fritiden sammen med sin norske mann som hun møtte under studiene i Chicago.

Anders Gunnar Finstad

Anders Gunnar Finstad

Cello

Anders har studert cello med Eileen Croxford (FRCM), og mottok i februar 2018 et Fellowship i utøvende cello ved Trinity College London (FTCL). Anders holder fra før ATCL og LTCL diplomer ved Trinity/Guildhall. I tillegg til celloundervisning, arbeider Anders aktivt med piano-cello repertoaret i tillegg til å spille med, og i diverse orkestre.

Trommelærere/ bassgitar:

Øystein Aarnes Vik

Øystein Aarnes Vik

Trommelærer/ bassgitar

Ble uteksaminert fra Norges Musikkhøgskole med bachelor i utøvende musikk jazz/improvisasjon i 2014. Er nå aktiv som både utøver og komponist i flere kritikerroste band og har blitt en ettertraktet trommeslager i Oslos musikkmiljø. Han har også god undervisningserfaring med både helt ferske, og mer viderekomne trommeelever siden 2006. Med sin spesialkompetanse på trommesett kan han undervise i nært sagt alle stilarter, både note -og gehørbasert, samtidig som at fokuset på spilleglede alltid er tilstede.

Henrik Haaland

Henrik Haaland

Trommelærer/ bassgitar

Henrik Håland er en ung og allsidig trommeslager fra Kristiansand. Han har utdannet seg ved Norges Musikhøgskole og lever nå som freelance trommeslager i Oslo.
Som trommeslager har han en bred og variert bakgrunn og har spilt i både storband, rockeband, diverse jazzkonstelasjoner, popgrupper, korps og i mindre og større musikalproduksjoner. For tiden jobber han med sine egne band Daiisy, John Faxe, Bangkok Lingo og Fervent Mind mens han fullfører et årsstudium ved Norges Musikkhøgskole i Live Electronics.

Edvard Bredok

Edvard Bredok

Musikkproduksjon

Edvard Bredok kommer fra Oslo. Han har en praktisk-estetisk lærerutdanning fra Universitet i Tromsø og en master i digital komposisjon fra University of Edinburgh. Han har lang erfaring som musikk- og lydlærer i Osloskolen. Han spiller piano, gitar og trommer; men hovedinstrumentet er musikkstudioet.

Teater – Musikkteaterlærere: 

Ingrid Brenli

Ingrid Brenli

Veslefrikk og - Fabelaktig Musikkteater

Ingrid Brenli er fra Hadeland, men bor for tiden i Oslo. Hun gikk musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og har en bachelor i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. For tiden jobber hun som freelancer, på AKS ved Munkerud skole og studerer PPU innen drama- og teaterkommunikasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA) på deltid. Hun har lang erfaring på scenen innen musikkteater og har tidligere undervist musikaldans ved Ås Kulturskole.

Martine Aurora Andersen

Martine Aurora Andersen

Fabelaktig Musikkteater