Velkommen til siden våre lærere!
Kulturskolens lærere har mange års erfaring med undervisning av barn og unge. Alle har høyskoleutdanning med pedagogisk tilleggsutdanning / erfaring, og de fleste av våre lærere er profesjonelle utøvere innenfor sitt felt.

Pianolærere

Petar Andonov

Petar Andonov

Pianolærer

Petar Andonov har utdannelse som klassisk pianist, med bachelorgrad fra Guildhall School of Music and Drama i London og mastergrad fra Norges Musikkhøgskole.
Han har også studert orkesterdireksjon i Helsinki, og er i tillegg komponist.
Petar er opptatt av å formidle den unike gleden av å kunne spille og skape musikk.

Risa Ambo

Risa Ambo

Pianolærer

Risa har en mastergrad i klassisk piano fra Griegakademiet i Bergen og fra Norges Musikkhøgskole.
I 2010 tok hun turen fra Tokyo, hennes hjemby, til Bergen. Siden flyttet hun til Norge og har bodd her siden. Risa har hatt flere undervisningsjobber.

Dejan Milivojevic

Dejan Milivojevic

Pianolærer

Dejan kommer fra Serbia og er utdannet dirigent og musikkpedagog (hovedinstrument piano) ved Musikkakademiet i Beograd, Serbia. Han har jobbet i over 10 år som piano- og musikklærer ved flere musikkskoler og som høgskolelektor i musikk ved Fakultetet for lærereutdanning på Universitet i Beograd. Han liker å jobbe både med barn og voksne og i både rytmisk og klassisk piano. Dejan jobber også som kordirigent og utøvende pianist. Kort sagt er hele Dejans yrkesliv viet til musikk. Dejan snakker flytende norsk, engelsk og serbokroatisk.

Sverre Thorstensen

Sverre Thorstensen

stilling

Sverre er en allsidig pianist og musiker. Sverre har spilt med mange kjente og ukjente norske artister, og han gir ut musikk under navnet KongSverre. Han spiller både piano, gitar, bass og trommer, men aller helst liker han seg med piano eller gitar. Han har mye erfaring med undervisning av ungdom, i Osloskolen og kulturskolen.

 

Gitarlærere:

Asbjørn Mevassvik

Asbjørn Mevassvik

Gitarlærer

Han har tidligere studert kunsthistorie ved NTNU i Trondheim og musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo (master). Våren 2008 ble han uteksaminert fra kandidatstudiet i utøving ( klassisk gitar) ved Norges Musikkhøgskole under veiledning av professor Sven Lundestad. Etter endt studium har Asbjørn blitt en etterspurt pedagog i Oslo-området, samtidig som han jobber mye med bl.a. kammermusikkprosjekter og arrangering.

Terje Kristoffersen Børstad

Terje Kristoffersen Børstad

Gitarlærer

Terje Kristoffersen Børstader fra Oslo, men har studert og arbeidet i Danmark fra 2001 - 2011. Han er utdannet klassisk gitarist og musikkpedagog, med mastergrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Har bl.a. undervist 4 år i Viborg Musikkskole, og 2 år på aftenskole i Århus. Terje underviser både rock, pop, viser og klassisk. I tillegg til å undervise, spiller han klassisk gitar på kirkekonserter og ved spesielle anledninger.

Marius Hirt Klovning

Marius Hirt Klovning

Gitarlærer

Utdanna ved jazzlinja NTNU i Trondheim. Har også eit år med klassisk komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. Jobber ellers som musiker på fulltid i forskjellige band. Har gitt ut plater med eigen musikk med banda Bogue Chitto og Hullyboo.

Karl Haugland Bjorå

Karl Haugland Bjorå

Gitarlærer

Gitarist og musikerutdannet fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim. I tillegg til å undervise jobber han som utøvende musiker på fulltid, og er delaktig i band som Spellemannsnominerte Megalodon Collective, Karl Bjorå’s Aperture, OWL og Yes Deer.

Hallvard Gaardløs

Hallvard Gaardløs

Gitarlærer

Hallvard Gaardløs er en musiker fra Østre Toten. Han har studert på Jazzlinja ved NTNU i Trondheim og det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og spiller aktivt i band som Spidergawd, Orango og Woodland.

Sanglærere:

Kristin Fredbo Gramstad

Kristin Fredbo Gramstad

Sanglærer

Sangpedagog fra Norges Musikkhøgskole. Har sunget og spilt teater fra ung alder. Har hatt konserter i innland og utland med bl.a. Oslo Gospel Choir, Rikskonsertene, div. norske og internasjonale artister, kor, band og orkester. Kristin er dirigent for mange kor i Olso, deriblant koret «Korealle», som er et samarbeid med Nordstrand Kulturskole og Kirkens Bymisjon.

Benedikte Sofie Ribe

Benedikte Sofie Ribe

Sanglærer

Sopranen Benedikte Sofie Ribe fullførte våren 2016 sin mastergrad i klassisk utøvende sang. Hun har sin utdannelse fra musikk konservatoriet i Agder, og verdensberømte Franz Liszt Academy of Music i Budapest. Benedikte har blitt tildelt flere priser; Søgne kommunes kulturpris, Amalienborg prisen; å ha gjort noe i Kirsten Flagstads ånd, Kristiansand kommunes kulturstipend for unge kunstnere under utdanning og Leif Hübert legatet for unge som tar en «annerledes» utdanning. I 2014 vant Benedikte Kristiansand symfoniorkesterets solistpris under konkurransen «Ung klassisk» Hun holdt konsert med KSO på konsertscenen i Kilden konserthus og Arendal konserthus. Benedikte har sunget i koret på operaene Hans og Grete, Tryllefløyten og Carmen, i Kilden Konserthus og Flaggermusen på Oscarsborg operaen. Her deltar hun også som korist i oppsetningen Madame Butterfly sommeren 2016. Benedikte har deltatt på Den Norske Opera og Ballet´s operaworkshop, LidalNorth, hvor hun sang i koret i operaen «Askepott» av Massenet. Hun har ogsåsunget med Agder symfoniorkester og Oslo symfoniorkester. I mai 2016 holdt Benedikte konsert på den nye Sjømannskirken på Mallorca, Spania. Idag studerer Benedikte hos operasangeren Toril Carlsen.

Ellen Sofie Breistein

Ellen Sofie Breistein

Sanglærer

Har sin musikkpedagogutdannelse fra Høgskolen i Staffeldtsgate og Universitetet i Agder. Har tidligere erfaring innenfor klassisk sang, men har de siste fire årene utdannet seg innenfor rytmisk sang. Har erfaring med musikkundervisning i grunnskolen, oppsetninger av musikkteater, generasjonssang og som dirigent for ungdoms- og barnekor. Arbeider for tiden med egne musikalske prosjekter.

Blåsere:

Tora Røstvik

Tora Røstvik

Fløyte og blokkfløyte

Tora Røstvik begynte å spille fløyte som 6-åring, og ble raskt etter dette tatt opp på Barrat Due «Unge Talenter.»

Hun har en bachelor i faglærerutdanning i musikk fra Universitet i Agder og i 2017 avsluttet hun Masteren sin på «Guildhall School of Music & Drama» i London, med graden «Distinction» på Programmet «Orchestral Artistry Course», (et samarbeidsprosjekt med London Symfoniorkester,) hvor hun jobbet tett sammen med Ian Clarke og Gareth Davies (Solofløytist i London Symfoniorkester.) Gjennom årene har Tora Røstvik vunnet en rekke priser i musikk-konkurranser, bl. annet solistprisen i «Ung Klassisk», 1. pris i «Sørlandske Sommernetter» og 1. pris i «Ungdommenes Musikkmesterskap.» Hun har i tillegg vært solist med Kristiansand Symfoniorkester, CoOperate Orchestra, Det norske Fløyteensemble og Antwerpen Camerata. Samt spilt sammen med London Symfoniorkester en rekke ganger, med kjente dirigenter som Valery Gergiev, Sir Antonio Pappano, Daniel Harding og Sir. Simon Rattle.

Tora Røstvik har bred erfaring som lærer både for unge og voksne i inn og utland.

Dimitris Spouras

Dimitris Spouras

Dirigering, klarinett, blokkfløyte, saksofon

Dimitris Spouras, født i Thessaloniki i Hellas, er en dirigent og klarinettist. Spouras har vunnet «The National Greek Conducting Competition» og dirigert mange orkestre og korps som bl. annet «The State Orchestra of Athens,» «The Russe Philharmonic Orchestra of Bulgaria,» «The Kamerorkest van het Noorden,» «Kongelige Norske Marines Musikkorps» og «Forsvarets Stabsmusikkorps.» I 2015 stiftet han «Antwerpen Camerata» som han i dag er dirigent og artistisk leder for. Han har spilt klarinett sammen med London Symfoniorkester ved en rekke anledninger, med mange anerkjente dirigenter som Daniel Harding, Valery Gergiev, Gianandrea Noseda og Sir. Simon Rattle. I 2017 avsluttet han Masteren sin på «Guildhall School of Music & Drama» i London med graden «Distinction.» på Programmet «Orchestral Artistry Course», (et samarbeidsprosjekt med London Symfoniorkester,) Siden har han studert Orkester Dirigering på Norges Musikkhøyskole med Ole Kristian Ruud og Sigmund Torp.

Dimitris Spouras har bred erfaring som lærer både for unge og voksne i inn og utland.

Strykere:

Anders Gunnar Finstad

Anders Gunnar Finstad

Cello

Anders har studert cello med Eileen Croxford (FRCM), og mottok i februar 2018 et Fellowship i utøvende cello ved Trinity College London (FTCL). Anders holder fra før ATCL og LTCL diplomer ved Trinity/Guildhall. I tillegg til celloundervisning, arbeider Anders aktivt med piano-cello repertoaret i tillegg til å spille med, og i diverse orkestre.

Trommelærere/ bassgitar:

Øystein Aarnes Vik

Øystein Aarnes Vik

Trommelærer/ bassgitar

Ble uteksaminert fra Norges Musikkhøgskole med bachelor i utøvende musikk jazz/improvisasjon i 2014. Er nå aktiv som både utøver og komponist i flere kritikerroste band og har blitt en ettertraktet trommeslager i Oslos musikkmiljø. Han har også god undervisningserfaring med både helt ferske, og mer viderekomne trommeelever siden 2006. Med sin spesialkompetanse på trommesett kan han undervise i nært sagt alle stilarter, både note -og gehørbasert, samtidig som at fokuset på spilleglede alltid er tilstede.

Henrik Haaland

Henrik Haaland

Trommelærer/ bassgitar

Henrik Håland er en ung og allsidig trommeslager fra Kristiansand. Han har utdannet seg ved Norges Musikhøgskole og lever nå som freelance trommeslager i Oslo.
Som trommeslager har han en bred og variert bakgrunn og har spilt i både storband, rockeband, diverse jazzkonstelasjoner, popgrupper, korps og i mindre og større musikalproduksjoner. For tiden jobber han med sine egne band Daiisy, John Faxe, Bangkok Lingo og Fervent Mind mens han fullfører et årsstudium ved Norges Musikkhøgskole i Live Electronics.

Teater – Musikkteaterlærere: 

Ingrid Brenli

Ingrid Brenli

Veslefrikk og - Fabelaktig Musikkteater

Ingrid Brenli er fra Hadeland, men bor for tiden i Oslo. Hun gikk musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og har en bachelor i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. For tiden jobber hun som freelancer, på AKS ved Munkerud skole og studerer PPU innen drama- og teaterkommunikasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA) på deltid. Hun har lang erfaring på scenen innen musikkteater og har tidligere undervist musikaldans ved Ås Kulturskole.

Martine Aurora Andersen

Martine Aurora Andersen

Fabelaktig Musikkteater