Helgen 30. mars – 2. april skjer det noe spennende! Helt nye tekster og helt nye fremføringer skal finne sted, og du er invitert til å delta!

I´m not real, I´m theatre
– lady Gaga

 

Torsdag kveld 30. mars samles unge teksttalenter for å få en innføring og veiledning i hvordan skrive scenetekst. Vi kommer til å se på gamle og nye tekster, lære om de ulike dramaturgiske virkemidlene og prøve oss på å skrive enkle scener for fremføring. Når kvelden er over får tekstforfatterne en oppgave, det kan være et musikkstykke, en gjenstand, eller et bilde, og så skal de skrive en tekst til et ulikt antall skuespillere for fremføring samme helg. Tekstforfatterne får kun 24 timer på å skrive!

Fredag kveld leveres tekstene inn og da samles neste et nytt knippe unge kunstnere – skuespillerne. Du står fritt til å få være med på begge deler.

De får den nye teksten i hånden, litt innføring i hvordan man jobber med scenetekst, og så får de nye 24 timer på innstudere og gjøre klar til fremføring på søndag ettermiddag.

Her må en regne å jobbe fort og galt!

Søndag kveld senkes scenelyset og de ulike scenen har kommet til liv… Da spørs det hva som har skjedd på de 48 timene deltakerne har fått på seg.

Bli med på et ellevilt stunt for de virkelig modige og spontane!

Alle kan delta og alle vil få en grundig oppfølging underveis av skuespiller og regissør Jens Smith Wergeland.

På søndag inviterer vi venner, familie og kjente til å se på resultatet og etterpå koser vi oss med pizza og god prat om det vi har vært med på.

Bli med da vel!

Spørsmål og påmelding skjer på post@nordstrandkulturskole.no. Pris for deltakelse er 999,- pr person.

Da kan du både skrive tekst og delta som skuespiller hvis du ønsker. Vi gleder oss til å bli kjent med deg 🙂