Velkommen til høstsemesteret 2019!

By | Ukategorisert | No Comments

Velkommen til tidligere  – og nye elever!

Her er noen av våre nye tilbud:
Bli med og syng i kor!
Barnekoret, et nyoppstartet kor for alle barn i alderen 6 – 11 år. Torsdager, Kastellet skole.
Kursleder Henriette Johnson har master fra Operahøgskolen. Barna kommer til å lære mye og ha det gøy!

Tegning og Maling:
Kunstner Zainab Abdulkarim vil gi barna en grundig innføring i tegne  – og maleteknikker.
Kursdag, tirsdager Kastellet skole.

Oppstart Musikkteater uke 36, Musikk for de minste uke 38, Musikkproduksjon uke 38.

Vi tar inn nye elever hele skoleåret!

God sommer!

By | Ukategorisert | No Comments

Er du ny elev og ønsker plass på et av våre kurs til høsten er det lurt å være tidlig ute.
Påmelding sendes via vår hjemmeside, hvis du har spørsmål til våre kurs send oss gjerne en mail.:)

Vi ønsker alle en rikitg god sommer!

Lørdagsskole og forestillinger!

By | Ukategorisert | No Comments

Lørdag 21. april fikk inviterte musikkelever en spennende dag med utfordringer i form av individuell undervisning og samspill. Lørdagsskolen er et gratis tilbud til våre mest dedikerte elever, og i år deltok total 15 elever. Kursleder var Sverre Thorstensen (piano), Benedikte Sofie Ribe (sang) og Terje Børstad (gitar). Takk til elever og lærere!

Kulturskolens teater og  – musikkteatergrupper har forestilinger i løpet av mai måned på Lambertseter Fritidsklubb.
Se kulturskolens semesterkalender for info. om dato og tider for de ulike forestillingene! Forestillingene er åpne for publikum.

Godt nytt år, og velkommen til tidligere og nye elever!

Musikkundervisning:
Våre musikkurs på Kastellet, Munkerud og  – Oppsal skole starter opp uke 2.
Vi tar inn nye elever hele året.

Musikk for de minste ( 4 – 6 år): (forberedende kurs til musikkundervisning)
Kurset starter uke 4 på Kastellet skole. Fortsatt ledige plasser.

Teater og  – Musikkteaterkurs:
Sted: Lambertseter fritidsklubb, oppstart uke 3.
Hvis ditt barn ønsker plass på Teaterkurset Kameleon eller Musikkteater Veslefrikk (1 – 3 trinn) kan dere sende en mail til kulturskolen.
Musikkteaterkurset Fabelaktig er fullt. Vi tar opp nye elever høsten 2018.

Informasjon om dag og tider for hvert av kursene finner du på hjemmesiden.

Velkommen!

Takk for i høst og God Jul! 🌟

By | Ukategorisert | No Comments

Tusen takk til elever og lærere for dette semesteret!

Vi avsluttet semesteret med mange fine forestillinger og elevkonserter.

Hør den vakre julesangen fra våre sangelever fra elevkonsert i Bekkelaget kirke i desember.

Oppstart vårsemester 2018:
Musikkundervisningen starter opp uke 2, Teater og Musikkteater uke 3, Musikk for de minste uke 4.
Dato for oppstart for Hiphop kurset legges ut på nyåret.

Vi ønsker alle en riktig god og fredelig Jul, og ser frem til et nytt semester med «gamle» og nye elever i januar!

🌟🎶🎶

Velkommen til nytt semester!

By | Ukategorisert | No Comments

Vi håper alle har hatt en god sommer!

Kulturskolens musikkundervisning starter opp undervisningen:
uke 35 på Kastellet skole, uke 35 Munkerud og uke 36 Oppsal skole.
Kurset musikk for de minste starter opp uke 37.
Våre kurs i teater, musikkteater og hiphop starter opp uke 36 på Lambertseter fritidsklubb.

Vi ønsker tidligere og nye elever velkommen!

En Villaften!

By | Ukategorisert | No Comments

Våre Musikkteatergrupper har forestilling tirsdag 9. mai kl 19.00 på Lambertseter fritidsklubb!
Her viser de forestillingen de har jobbet med dette skoleåret, med utdrag fra ulike musikaler.

En Villaften med sang, dans og teater!

Velkommen!

Malcare WordPress Security