Nordstrand Kulturskole startet opp i 2004, og i løpet av disse årene har mange barn og ungdom vært innom kulturskolen og hatt stor glede av våre tilbud! Kulturskolen er en viktig kulturinstitusjon i bydel Nordstrand og nærliggende bydeler i Oslo.
Hos oss kan også voksne lære å spille og synge, og det er aldri for sent å ta opp igjen tidligere spilleferdigheter eller lære noe nytt.
Noen av våre musikkelever har gått her siden oppstart, og kulturskolen har rekruttert flere elever opp gjennom årene til videregående utdannelse innenfor musikk og teater. Vi ønsker å være den beste kulturskolen i Oslo!
Hvem er våre lærere? Alle har høyskoleutdanning med pedagogisk tilleggsutdanning og erfaring, og er profesjonelle utøvere innenfor sitt felt. Vi legger stor vekt på å engasjere lærere som er engasjerte i sitt fag, og kan vise til en god kommunikativ evne.
Ved siden av tilbud for barn og ungdom har vi kor for eldre i bydelen, og samarbeid med Kirkens Bymisjon kor for organisasjonens medlemmer, frivillige og brukere, et samarbeid vi er veldig stolte av å ha fått i havn. Koret ledes av dirigent og sanger Kristin Gramstad og pianist Sverre Thorstensen.
Hvor holder vi til? Vi har musikkundervisningen på Kastellet, Munkerud og – Oppsal skole. Våre teater, musikkteater og -hiphopkurs er på Lambertseter fritidsklubb. Her holdes også alle våre forestillinger og bandkurs.
Velkommen til lyse og trivelige lokaler, lett å finne frem, i hjertet av bydel Nordstrand!

Tusen takk til alle dere foreldre som tilrettelegger for at deres barn får undervisning i kunst og kultur.

Leder Laila Angell Myrseth

Tilpasset pianoundervisning med fantastisk gode musikkpedagoger til vår datter i en årrekke.

Lena Merete og Arne Olav Sunde

Musikkundervisning: Kastellet skole – Birger Olivers vei 34, Munkerud skole – Oberst Roses vei 92c,
Oppsal skole – Vetlandsveien 79.
Musikkteater, Teaterkurs og Hiphop: Lambertseter fritidsklubb – Lambertseterveien 35
Laila Angell Myrseth
Leder Nordstrand Kulturskole